Kancelarija za eUpravu: Danas nije bila planirana vakcinacija u Belekspo centru

Vesti 16. feb 202110:11 > 15:48 88 komentara
Belekspo centar vakcinacija koronavirus
Izvor: Tanjug/Nikola Anđić

Za danas nije ni bila planirana vakcinacija u Belekspo centru na Novom Beogradu, niti su građanima upućivani pozivi da danas dođu da prime vakcinu na toj lokaciji, rekli su za N1 u Kancelariji za eUpravu. Kako su objasnili, građani su danas prvu dozu vakcine primali samo u domovima zdravlja.

Podsegtimo, više desetina građana koji tvrde da su za danas dobili poziv za vakcinaciju protiv koronavirusa u Belekspo centru, zateklo je jutros zatvorena vrata.

Jedan Beograđanin sa kojim je ekipa TV N1 razgovarala ispred Belekspo centra, objasnio je da je došao sa majkom koja je, kako je naveo, preko eUprave dobila poziv da danas u 10.05 dođe na vakcinaciju.

belekspocentar vakcinacija zatvorena vrata
Izvor: N1

„Međutim, nema nikoga unutra i ne znamo šta je razlog. Niko nas nije obavestio. Imamo imejl u kom jasno piše da treba da se dođe danas u 10.05“, rekao je on.

Kazao je i da se njegova majka prijavila za Fajzer vakcinu, i da ne zna kome sada da se obrati, niti gde dalje da ide.

U Kancelariji za eUpravu za N1, međutim, kažu da građani nisu dobijali pozive da se danas vakcinišu u Belekspocentru, kao i da je čovek koji je govorio za TV N1 pokazao saglasnost za vakcinaciju, a ne poziv.

Reporterka N1 kaže da je jutros, za četrdesetak minuta ispred Belekspocentra, videla više desetina građana koji su došli da se vakcinišu, ali su zatekli zatvorena vrata.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare