Gradonačelnik Kraljeva: Podneo sam ostavku da pružim priliku opoziciji

Vesti 28. sep 202315:43 84 komentara
N1

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić objavio je da je podneo ostavku kako bi "pružio priliku" opoziciji da pokaže koliko ih narod podržava.

„Kraljevačka opozicija već nekoliko meseci ističe da ima veliku podršku birača. Kako bih im pružio priliku da pokažu koliko ih narod podržava, podneo sam ostavku i time omogućio da se lokalni izbori održe pre redovnog termina“, objavio je Terzić.

Gradonačelnici iz redova SNS daju ostavke širom Srbije radi održavanja vanrednih izbora 17. decembra.

Za Terzića se pročulo u javnosti kada je otkriveno da je na kafanske račune potrošio preko 2,5 miliona dinara. Sudeći po fiskalnim računima na kojima su najčešće bili losos i ćuretina, uglavnom su to bile noćne posete isključivo sa državnim funkcionerima, a računi su izdavani posle ponoći.

„Uveren sam da će građani Kraljeva glasati za one koji su gradili puteve i mostove, otvarali vrtiće i škole i zaposlili čak 7.000 Kraljevčana u poslednjih pet godina. Dok Srpsku naprednu stranku čine ljudi koji se bore za interese građana, u opoziciji sede secikese, lopovi i tajkun optužen da je tukao žene“, izjavio je Terzić.

Dodao je da građani Kraljeva nemaju razloga za brigu jer će sve investicije biti nastavljene i sve preuzete obaveze i obećanja biti ispunjeni.