Gradonačelnik Kraljeva platio kaznu baki: „Ima većih komunalnih problema“

Vesti 21. apr 202313:28 14 komentara
N1

Veliki odjek u javnosti izazvala je vest da je patrola komunalne milicije u Kraljevu kaznila baku koja je ispred jedne mesare prodavala zeleniš i cveće. Ubrzo je stigla reakcija - kaznu je platio niko drugi do gradonačelnik Кraljeva Predrag Terzić.

Informacije o tome objavljena je i na sajtu gradske uprave, gde je navedeno da je patrola komunalne milicije „kaznila gospođu S.P. koja je prodavala cveće u Ulici Vojvode Stepe, ispred Male pijace“.

„Gradonačelnik grada Кraljeva dr Predrag Terzić pomogao je sugrađanki plativši prekršajnu kaznu koju je dobila“, navode iz uprave grada.

Terzić je, kako se dodaje, istakao da „nije pravedno da starica koja je, verovatno, pritisnuta životnim nedaćama, bila prinuđena da prodaje cveće na ulici i na taj način obezbedi sebi prihode, bude kažnjena“.

„Posao komunalne milicije nije da kažnjava one koji se trude zarade za parče hleba prodajući cveće i zelenu salatu, jer u Кraljevu postoje znatno veći komunalni problemi koje komunalci treba da rešavaju“, zaključio je Terzić.

Na celu priču regovao je Lokalni front koji je objavio listu poslova komunalne milicije.

Oni u postu objavljenom na Facebooku osuđuju postupak komunalaca.

„Dve dvorišne lale, dva divlja narcisa i jedan zumbul… zeljaaa, cca za jedan obrok…

Kraljevačka komunalna milicija ovako staje nogom za vrat najvećim problemima grada.

Javno ih pozivamo, da samo JEDAN jedini dan provedemo zajedno i asistiramo patroliranju jedne njihove smene i da im ukažemo na neka krupna nepoštovanja Odluke o komunalnom uređenju i desetine propisa čije sporovođenje bi trebalo da nadziru. Samo jedan dan“, piše Lokalni front u postu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare