Grbović: Fizički napad na Vuka Cvijića je dokaz da su tabloidi postali izvršioci nasilja

Vesti 29. maj 202415:10 5 komentara
N1

Pokret slobodnih građana osuđuje napad na Vuka Cvijića novinara Radara, koga je u Beogradu udario Milan Lađević direktor Srpskog telegrafa, medija koji je deo propagandnog tima režima Aleksandra Vučića, saopšteno je.

„Fizički napad direktora Srpskog telegrafa na novinara Vuka Cvijića je dokaz da tabloidi nisu više samo inspiratori, već su postali i direktni izvršioci nasilja. Puna podrška Vuku, pobedićemo ovo zlo!“ rekao je povodom napada Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Pokret slobodnih građana zahteva, navodi se u saopštenju, od policije i tužilaštva da sa posebnom pažnjom sprovedu istragu u ovom slučaju, pošto imamo iskustva da se ljudi koji su bliski režimu, poput Milana Lađevića, u potpunosti zaštićeni i abolirani od krivične i prekršajne odgovornosti.

„Smatramo da je zahvaljujući takvom odnosu države prema pripadnicima režima Aleksandra Vučića i došlo do ovog napada, i zato je važno da konačno neko adekvatno odgovara za bahatost i agresivno ponašanje“, saopšteno je iz stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare