Grupa maloletnika sa Ade tokom noći prevezena na „potpuno trežnjenje“ na VMA

Vesti 24. jun 202110:10 > 13:02 39 komentara
N1

Svi maloletnici koji su sinoć sa žurke na Adi prevezeni na VMA u nesvesnom ili svesnom stanju imali su blažu sliku trovanja alkoholom, utvrđeno je nakon što su obavljene sve potrebne analize, prenosi Blic.

Šestoro dece u besvesnom stanju sinoć je iz kafića na Adi Ciganliji prebačeno na VMA, dok je njih troje bilo svesno.

Nakon što su obavljene sve potrebne analize, utvrđeno je da su svi maloletnici imali blažu sliku trovanja alkoholom.

Intervenisale su tri ekipe hitne pomoći i tri jedinice interventne policije, koje su pri dolasku ispred kafića na Adi zatekle više tinejdžera koji se kupaju i ulaze u vodu.

Podneta je prekršajna prijava organizatoru žurke zbog služenja alokoholnih pića maloletnicima, koji su svi imali po 15, 16 godina.

Jedan od organizatora žurke rekao je, međutim, za Nova.rs da niko nije priveden, i da nije tačno da su konobari služili piće maloletnicima.

„Kako se prave žurke na Adi, vrlo često se dogodi da se neko napije, pa da uđe u Adu i kupa se. Sinoć je nekoliko maloletnika to uradila, ali to nije bilo u okviru kafića. Alkohol maloletnicima nismo služili, jer prilikom prodavanja pića smo tražili lične karte. Međutim, dešava se da oni kupuju alkohol u okolnim trafikama, ili jednostavno uzme neko stariji, pa im onda daje“, izjavio je on.

Komentari (39)

Vidi sve komentare