Halabrinova majka: Moj sin živeo u Panićevom stanu u Zemunu

Vesti 16. sep 202117:38 > 19:5122 komentara

Mara Halabrin, majka Aleksandra Halabrina, čije se ubistvo dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Sanja Mihajlović majka Gorana Mihajlovića, čiji se nestanak takođe vezuje za Belivukov klan, još jednom su pred kamerama zatražile rešavanje tih slučajeva i poručile da policija zna istinu, a da one nemaju kome da se obrate.

Halabrin kaže da javni tužilac ne želi da je sasluša kao svedoka i iznosi detalj da joj je ubijeni sin spominjao da je išao kod Petra Panića Pane. Tvrdi da ima dokaze da je jedno vreme Aleksandar Halabrin živeo u Panićevom stanu u Zemunu.

Povezane vesti:

„Ja cam čak pokušavala da kontaktiram Panića kada je Aleksandar nestao, našla sam mu fejsbuk. Dosta sam uljudno pitala da li nešto zna o Aleksandru, da li može da mi pomogne, on je rekao da ne poznaje tog mladića, a znam da je išao tamo, jer mi je potvrđeno od nekih njegovih prijatelja. Posle kada su doneli kovčeg Aleksandra, ja sam slikala kovčeg i poslala ‘da li znate sad ovog mladića’, Petar Panić me je u momentu blokirao“, rekla je Mara Halabrin.

Sanja Mihajlović kaže da je pre neki dan saznala da je njen sin navodno imao neki novac, koji je ostao u toj kući pa ispada da je policija četvrtog odeljenja tražila novac u njihovoj kući.

„Desilo se da je posle ubistva Marinog sina dolazila policija i kod njih na pretres. Malo je sve to čudno, da li ispada da gradski SUP radi za nekog određenog, ja bih to tako nazvala, ovakvo maltretiranje i nerad, 29 meseci i 16 dana ja ne znam šta se desilo sa mojim sinom“, rekla je Mihajlović.

Da podsetimo, Mara Halabrin rekla je za N1 da nema poverenje u policiju da će naći ubicu njenog sina.

Ona je tvrdi da se njen sin dopisivao sa Danilom Vučićem, sinom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari

Vaš komentar