Hapšenje zbog trgovine narkoticima u Beogradu, zaplenjeno pet kilograma heroina

Vesti 11. maj 202112:20 > 12:232 komentara
MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od pet kilograma heroina i uhapsili L. B. (32), N. L. (33) i N. M. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno , policija je, u jednom ugostiteljskom objektu na Voždovcu, prilikom kontrole osumnjičenih ustanovila da je za L. B. raspisana međunarodna poternica.

„Daljim radom, a pregledom automobila „golf“, koji su koristili N. L. i N. M. pronađeno je oko 150 grama heroina i oko 300 grama smese za uvećanje mase narkotika.Takođe, policija je u kući u okolini Sopota, u kojoj neprijavljeno borave N. M. i L. B., u zidu, u „šteku“ koji se elektronski otvara, pronašla oko pet kilograma heroina, oko 18 kilograma smese za uvećanje mase narkotika, dva revolvera, pištolj i škorpion sa prigušivačem, 10 kocki plastičnog eksploziva ukupne težine jedan kilogram, 126 komada municije različitog kalibra, tri prese, aparat za vakumiranje i veću količinu novca. Policija je zaplenila i dva automobila“, stoji u saopštenju policije.

Kako je naveo MUP, protiv N. M. i L. B. biće podneta i krivična prijava kojom se terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Vaš komentar