Hitna pomoć za N1: Pokrenut disciplinski postupak, oborena žena je dobro

Vesti 06. dec 202212:0748 komentara
Hitna pomoć, ambulanta, vozilo hitne pomoći,
Izvor: Shutterstock

"Nakon što smo ispitali sve okolnosti nesrećnog slučaja, utvrdili smo da je pacijentkinja pregledana, da je u dobrom zdravstvenom stanju, koje i dalje pratimo", naveli su iz Hitne pomoći za portal N1 povodom slučaja od 3. decembra kada je sanitetsko vozilo Zavoda za urgentnu medicinu Beograd oborilo stariju ženu prilikom vožnje unazad. Snimak se pojavio na društvenim mrežama i u medijima.

Kako se navodi u odgovoru za naš portal, utvrđeno je da se sanitetsko vozilo kretalo polako, „sve vreme pod rotacionim svetlima i da se gospođa našla u tzv. mrtvom uglu vozača, tako da, nažalost, nije mogao da je vidi“.

Povezana vest

„Iskreno nam je žao zbog ovog događaja, izvinjenje smo uputili i porodici pacijentkinje, koja je pokazala potpuno razumevanje, za okolnosti pod kojima se desio ovaj nesrećni slučaj. Pokrenut je disciplinski postupak i ukoliko bude nekih novih informacija, blagovremeno ćemo obavestiti javnost“, navode iz Zavoda za urgentnu medicinu.

Podsetimo, vozač je izjavio da mu je žao i izvinio se starijoj sugrađanki i njenoj porodici. „Od subote ne mogu da dođem k sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći koja je bila u vozilu“, rekao je on.

Komentari

Vaš komentar