Ivan Ivanović prijavio Predraga Sarapu policiji i tužilaštvu zbog pretnji

Vesti 29. jan 202108:50 > 09:0253 komentara
Ivan Ivanović
N1

Voditelj Ivan Ivanović prijavio je Predraga Sarapu, takođe televizijskog voditelja, policiji i tužilaštvu zbog pretnji koje mu je uputio u telefonskom razgovoru, prepisci ali i na tviteru, piše list Danas.

„Na sve njegove uvrede i pretnje odgovorio sam mu tako što sam mu poslao link sa Selakovićevom izjavom i rekao ‘raspravi to sa Selakovićem’ a ne sa mnom. On mi je na to odgovorio: Ti si moj. Na pitanje šta misli pod tim, uzvratio je znakom pitanja i krstačom. Potom je na tviteru izašla petnja da će su čast odbraniti krvlju“, rekao je Ivanović, za Danas.

Ivanović je objasnio da je zatim pozvao policiju i otišao u policijsku stanicu, kao i u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

„Ko može da mi garantuje da Sarapa neće kad se napije da uzme pištolj i da puca u mene?! Ili da pošalje neke huligane da mi lome noge“, upitao je Ivanović.

List piše da Sarapa nije odgovarao ne pozive i poruke Danasa, niti se televizija Pink oglasila prodom njegovih pretnji.

Danas navodi da je do ovoga došlo nakon što je ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio „da nije bilo Stefana Nemanje ne bismo bili Srbi, ne bismo se prezivali na ić“, na šta je Ivanović u šaljivom tonu na tviteru prokomentarisao: „Sarapa nije Srbin?! U šoku sam“, uz niz smajlija.

Komentari

Vaš komentar