Iz kružnog toka u dnevnu sobu, pa u kuhinju: Nišlije u strahu šta je sledeće

Vesti 31. okt 202208:54 3 komentara
N1

Jednoj niškoj porodici je automobil u septembru 2019. godine uleteo u dnevnu sobu, a ovog oktobra drugi vozač im je uleteo u kuhinju. Stanovnici u blizini kružnog toka Somborskog bulevara u Nišu strahuju da će im jednog dana vozilo uleteti u spavaću sobu i da se neće govoriti samo o materijalnoj šteti. A za sve krive nepravilni kružni tok i neprilagođenu brzinu vozača.

„Ovaj kružni tok je izgrađen nepravilnog oblika, a ako je neprilagođena brzina vozilo može da udari u kuće, to se desilo i preksinoć, a ostaci automobila su i dalje ovde. Ovaj put je vozilo nažalost probilo unutra“, rekla je za reporterka Nove S iz Niša.

Na licu mesta su vidljivi tragovi udesa, a na kući materijalna šteta, prenosi nova.rs.

„Izuzetno strašno, nije prvi put da se to dešava. Ja nisam bila tu ovog puta, bili su moji roditelji. Svi su bili uznemireni. Ogroman stres, bila sam tu pre tri godine kada se desilo, mi živimo u strahu. Nezgode se dešavaju gotovo svakog dana, desi se da neko proklizi i udari u znak“, objašnjava Lana Stanisavljević, koja živi u kući u koju je vozilo udarilo već drugi put.

„Moj deka je od 2012. godine, kada je kružni tok počeo da se pravi, ukazivao da će biti nepravilnog oblika i da neće biti adekvatno“, istakla je Lana.

Kako ona tvrdi, institucije prebacuju odgovornost i svako od njih tvrdi da nije njihova nadležnost. Konkretnog rešenja i reakcije nadležnih više od tri godine nema, prenosi Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare