Bisera Veletanlić: Sa puno uvažavanja i poštovanja sam stala iza pokretača ProGlasa

Izbori 2023 10. dec 202307:01 17 komentara
N1

Muzička diva Bisera Veletanlić svojim potpismom podržala je ProGlas, a za N1 ističe da je iza pokretača inicijative stala sa puno uvažavanja i poštovanja, te da svi oni Srbiji žele bolje.

„Kad sam videla ko je sve na listi potpisnika, sa puno uvažavanja i poštovanja sam stala uz njih i podržala ih u toj nameri. Nema šta puno da se priča, a da milijardu puta nije rečeno, svi želimo bolje Srbiji. Meni je potpuno razumljivo da se pridružujemo ljudima sa velikim poštovanjem, jer je svima valjda normalno da podrže takve ljude“, navela je naša legendarna džez pevačica.

Pročitajte još:

Građanska inicijativa „ProGlas“, koju je pokrenula i 7. novembra objavila grupa javnih ličnosti, broji gotovo 170.000 potpisnika. Osim uglednih javnih ličnosti ProGlas mogu podržati svi građani Srbije potpisivanjem na sajtu Inicijative.

Ideja “ProGlasa” je, kako su naveli pokretači, da animira i pozove birače da u što većem broju izađu na predstojeće izbore, a put ka tome je, kako navode, upravo priključivanje građana ovoj inicijativi.

U inicijativi „ProGlas“ se, između ostalog, ističe da „Srbiji nije potrebna nova klasa privilegovanih političkih oligarha koji će stajati iznad zakona, već jednake šanse za sve i solidarnost bez koje se ne može proći kroz vremena krize“ i da „Srbiji nije potreban kult ličnosti, već slobodni građani koji sami uređuju odnose u svojoj zemlji“.

Ceo tekst proglasa možete pročitati OVDE.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare