GIK proglasio listu Čedomira Jovanovića, odbačen prigovor Dobrice Veselinovića

Izbori 2023 27. nov 202321:33 > 22:07 8 komentara
Beoinfo

Gradska izborna komisija održala je 16. sednicu i usvojila Rešenje o proglašenju izborne liste broj 14. ČEDOMIR JOVANOVIĆ – MORA DRUGAČIJE, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 17. decembar 2023. godine podnela istoimena grupa građana.

GIK je najpre, nešto ranije danas, održala 15. sednicu na kojoj je ovoj listi naložila da otkloni nedostataka koji su bili smetnja za njeno proglašenje.

Na 16. sednici je usvojeno i Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred izborne liste broj 14. ČEDOMIR JOVANOVIĆ – MORA DRUGAČIJE.

Ranije danas, na 15. sednici GIK je usvojio rešenje o proglašenju izborne liste broj 13. “MI-GLAS IZ NARODA, Aleksandar Jerković“, koju je za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 17. decembar 2023. godine, podnela Grupa građana “MI-GLAS IZ NARODA, Aleksandar Jerković“.

U nastavku sednice usvojeno je i Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred izborne liste broj 9. Saša Radulović (Dosta je bilo – DJB) – Duško Vujošević, Boris Tadić (Socijaldemokratska stranka – SDS) – Ana Pejić (Otete bebe) – Dobro jutro Beograde.

GIK je odbacila prigovor Dobrice Veselinovića protiv rešenja Gradske izborne komisije o proglašenju izborne liste broj 9. Saša Radulović (Dosta je bilo – DJB) – Duško Vujošević, Boris Tadić (Socijaldemokratska stranka – SDS) – Ana Pejić (Otete bebe) – Dobro jutro Beograde, kao prigovor izjavljen od neovlašćenog lica.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare