Nikolić: Volim Vučića kao da je iz moje kuće

Izbori 2023 02. dec 202318:36 171 komentara

Bivši predednik i osnivač Srpska napredne stranke (SNS) Tomisla Nikolić poručio je na mitingu SNS u Beogradu da Srbija mora da nastavi dosadašnjim putem, da ne sme da stane i da je sve sem pobede SNS kockanje sa sudbinom Srbije.

„Volim Vučića kao da je iz moje kuće. Samo ga i dalje slušajte ne sumnjajte u njegove poteze, zna više od drugih i radi više od svih. Budite jedna porodica“, poručio je Nikolić, na predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, beogradskoj Areni.

On je rekao da SNS nije odustala ni od jedne ideje koju je predstavi kada je osnivana SNS i postao predsednik države.

Takođe je kazao da je tada govorio da će Evropska unija staviti Srbiju „pred izbor – članstvo možda nekada a odricanje od Kosova i Metohije, Rusije i Kine sada“.

„Danas je taj zahtev jasno pred vama. Čak i izrečen ultimativno da se odreknemo prijateljstva sa Rusijom. Znam da nećete popustiti“, naglasio je Nikolić.

Kako je istakao, izbori nisu odlazak u kladionicu, pa ako ti ne prođe tiket igraćeš iduće nedelje i dodao: „Nemojte da se igrate, popravnog nema“.

„Uz mnogo muka, teško spasili smo Srbiju i podigli je sa kolena iz blata u koje su je oni (prethodna vlast) bacili. Predanim radom razvili ste Srbiju i postigli mnogo, to ne sme da se upropasti“, rekao je Nikolić.

On je „svojim dragim naprednjacima“ poželeo pobedu a obraćajući se direktno „predsedniku Vučiću“ poručio mu: „Da bi deca Srbije imala miran san bez straha za sutrašnjicu želim vam dobro zdravlje i mnogo godina na čelu Srbije“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare