POКS odbio ponudu SNS-a: Izborna krađa nezapamćena, ne možemo u vlast sa leglom korupcije i kriminala

Izbori 2023 29. dec 202311:53 138 komentara
VOJISLAV MIHAILOVIĆ
Tanjug/Tara Radovanović

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) saopštio je da je odbio ponudu Aleksandra Šapića da sa SNS-om i SPS-om učestvuje u formiranju većine u Skupštini grada Beograda.

„I pored nezapamćene izborne krađe i mahinacija vlasti oko lažnih prebivališta i duplih biračkih spiskova, SNS i SPS su izgubili većinu u Beogradu. To jasno pokazuju rezultati čak i ovih neregularnih izbora. Izborna volja Beograđana je nedvosmislena da su željni promena u svom gradu i državi. Naša saradnja sa Novim DSS postoji već tri godine i nastaviće se, tako da je ovo za nas više nego nepristojna ponuda, tim pre što se Miloš Jovanović u ime koalicije već izjasnio da je odbija“, izjavio je predsednik POКS i jedan od lidera koalicije NADA, Vojislav Mihailović.

Dodao je i da POKS ne može biti u vlasti sa „onima koji de fakto priznaju lažnu državu Кosovo i rasprodaju ekonomske i ekološke resurse naše zemlje, krše Ustav i celu državu pretvaraju u svoj partijski plen“.

„Ne možemo, niti ćemo ikada biti u vlasti u Beogradu sa onima koji krše zakone i koji su leglo korupcije i kriminala u našem gradu“, poručio je Mihailović.

POКS u saopštenju poručuje da je narodno nezadovoljstvo opravdano i da će se to jasno pokazati i na protestu ProGlasa sutra u Beogradu.

Ponovljeni izbori su jedino rešenje iz političke krize u koju je vlast po ko zna koji put dovela Srbiju, ovoga puta svojom izbornom krađom, saopštioje POKS koji je u okviru koalicije NADA, osvojio tri odbornička mandata u parlamentu prestopnice.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare