Predstavljanje ProGlasa danas u 18 sati u Kragujevcu

Izbori 2023 26. nov 202322:04 > 29. nov 2023 07:13 5 komentara
Proglas

Pokretači i potpisnici inicijative ProGlas saopštili su da će danas od 18 časova održati tribinu "Podrži i potpiši ProGlas" u Kragujevcu kod "Krsta".

Na tribini će se obratiti Ivanka Popović, profesorka Univerziteta u Beogradu, Tamara Džamonja Ignjatović, profesorka Univerziteta u Beogradu, Miodrag Majić, sudija i pisac i pravnik Savo Manojlović.

Moderator tribine biće novinar Željko Bodrožić.

Osma tribina ProGlasa biće prva na otvorenom, a na bini će osim govornika biti i bubnjarski ansambl Balkanska lavina. Inicijatori ProGasa pozivaju građane iz čitave Šumadije da im se pridruže, budući da će tribina u Kragujevcu ujedno biti prva kojoj će moći da prisustvuju svi zainteresovani, a nakon što u pojedinim gradovima organizatorima ProGlasa nije bilo omogućeno da iznajme sale adekvatne veličine.

Iza inicijative “ProGlas” stali su Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, i Petar Peca Popović.

Inicijativu je do sada potpisalo više od 149.000 građana, među kojima i više desetina javnih ličnosti.

Inicijativu možete potpisati na: proglas.co.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare