„Srbija protiv nasilja“ u Novom Pazaru, Tepić – mi smo jedina garancija za borbu protiv korupcije

Izbori 2023 08. dec 202318:46 23 komentara
SSP

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je u Novom Pazaru da je koalicija "Srbija protiv nasilja" jedina garancija za borbu protiv korupcije.

„Moramo saseći korupciju u potpunosti, a onda će biti novca i da vratimo otete penzije 2014. penzionerima i njihovim naslednicima, da povećamo plate u obrazovanju, da zaustavimo divljanje cena“, rekla je Tepić.

Ona je, kako se navodi u saopštenju SSP, rekla da su tragedije koje su se dogodile u maju naterale osam organizacija da se udruže i da prepoznaju da postoji nešto važnije od pojedinačnih programa – a to je borba protiv nasilja.

„Ne mislim samo da fizičko nasilje već i na nasilje nad zakonom, ustavom, cenama i životnom standaru građanima, nad pravosuđem, nad policijom“, istakla je Tepić.

Ona je rekla da ljude najviše tišti nepravda i da čak i kada je potraže na sudu, ljudi ne znaju da li će neki korupmirani tužilac, sudija ili policajac da ih zaštiti od onog koji je počinilac.

„Nama policajci govore, a to se posebno dešava i kod vas u Novom Pazaru i Sandžaku da imaju problem da izađu na uviđaj kada su počinjena teška krivična dela, naročito povezani sa trgovinom narkotika jer ne znaju kada se vrate u stanicu da li će ih pozvati neki starešina koji je povezan sa narko-mafijom“, rekla je Tepić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare