(VIDEO) Vučić gostima iz inostranstva objasnio „glupa pravila“ svoje zemlje i reč prepustio ministarki

Izbori 2023 10. dec 202311:07 173 komentara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je u Nišu kolegu iz Bugarske Rumena Radeva, a njima se u mestu Trupale pridružio i predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev kako bi pustili u rad gasnu interkonekciju Srbija-Bugarska. Očekivani prigodni govor Vučića je izostao, ali su zato gosti iz inostranstva dobili lekciju o srpskim predizbornim pravilima, a birači - predizbornu poruku.

„Ja danas ne mogu da govorim. Mi imamo glupa pravila koja smo usvojili u našoj zemlji da kada nešto uradite za svoju zemlju, onda mesec dana pred izbore ne smete da se pohvalite time što se uradili za svoju zemlju“, rekao je Vučić za govornicom.

Zahvaljujući se gostima što su došli, predsednik Srbije je reč prepustio ministarki energetike Dubravki Đedović Handanović uz obrazloženje da ona nije ni na jednoj izbornoj listi i nije član partije.

Vučić se izvinio evropskim prijateljima što će se nadležna ministarka obratiti na ceremoniji otvaranja gasnog interkonektora.

„Ja ću da poštujem ta pravila i bez obzira na sva ta pravila i na sve to na šta smo naterani, bez obzira mi ćemo da pobedimo“, rekao je Vučić, ne propustivši priliku da ipak pošalje predizbornu poruku.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare