Izmena linija javnog prevoza zbog radova u Bulevaru despota Stefana

Vesti 04. okt 202210:01 4 komentara
GSP, autobusi
N1, ilustracija

Linije javnog prevoza u Beogradu biće izmenjene do 20. oktobra zbog redovnog održavanja Bulevara despota Stefana, na delu od Skadarske do Cetinjske ulice, kao i popločavanja trotoara u visini okretnice Trg republike, saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zauzeće deonice kolovoza i trotoara Bulevara despota Stefana, na delu od zone raskrsnice sa Francuskom ulicom do zone raskrsnice sa Ulicom braće Jugovića, zbog čega se vozila javnog prevoza kreću izmenjenom trasom.

Vozila sa linija 16, 27E, 35, 58 i 95 i minibus linije E6 u smeru ka Novom Beogradu i Železniku saobraćaju Bulevarom despota Stefana, ulicama Džordža Vašingtona, Francuskom, Trgom republike, Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnim trasama, dok u smeru ka Pančevačkom mostu saobraćaju ulicama Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 27 i dalje saobraćaju na relaciji Studentski trg – Mirijevo 3, vozila sa linija 32E i 43 na skraćenim trasama do okretnice na železničkoj stanici kod Pančevačkog mosta.

Vozila sa noćnih linija 27N i 32N saobraćaju na relaciji od Studentskog trga ka Mirijevu i Višnjici ulicama Vase Čarapića, Makedonskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona i dalje redovnim trasama, a u suprotnom smeru redovnom trasom, odnosno Makedonskom ulicom preko Trga republike do Studentskog trga.