Izmene na linijama GSP zbog karnevala u Beogradu

Vesti 31. mar 202317:33
Beogradska kartica, kartica za prevoz, nova kartica za prevoz, gradska kartica, GSP, gradsko saobraćajno preduzeće, javni prevoz
N1

Tokom održavanja manifestacije „Rakovički karneval” biće izmena na pojedinim linijama javnog prevoza 2. aprila od 6:00 do 18:00 časova, najavio je Sekretarijat za javni prevoz, prenosi Beoinfo.

U navedenom periodu biće obustavljen saobraćaj u Ulici patrijarha Joanikija na delu od Ulice vidikovački venac do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava.

Vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića i ulicom Vidikovački venac i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 534 će u oba smera od terminusa Cerak vinogradi saobraćati ulicom Cerski venac, Vidikovački venac i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Vidi sve komentare