Izmene na linijama javnog prevoza tokom radova u Dimitrija Tucovića

Vesti 28. jun 202321:41 0 komentara
autobus, gsp, gradski prevoz
N1

Zbog radova u Ulici Dimitrija Tucovića doći će do izmena u radu linija javnog prevoza od 29. juna do 28. jula, navodi se u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi na vodovodnoj mreži će se izvoditi po fazama, precizira se u saopštenju. Faza 2–6 će se izvoditi na kolovozu (desna strana kolovoza gledano u smeru ka Čingrijinoj ulici) u Ulici Dimitrija Tucovića, na delu od zone početka autobuskog stajališta „Gradska bolnica” do zone raskrsnice sa Ulicom učitelja Miloša Jankovića, gledano u smeru ka Čingrijinoj.

Tokom izvođenja te faze radova biće zauzeta desna strana kolovoza, gledano u smeru ka Čingrijinoj, pri čemu će se vozila JLPP-a u zoni radova kretati levom stranom kolovoza, koja će biti dvosmerna za saobraćaj, uz naizmenično propuštanje regulisano pokretnim semaforima i saobraćajnim znakovima.

Prilikom izvođenja radova u navedenim fazama doći će do promene u radu linija JLPP-a. Privremeno se ukidaju trolejbuske linije 28 i 40. Na relaciji Zvezdara – Studenski trg privremeno se uspostavlja autobuska linija sa oznakom.

Tokom izvođenja radova u fazi 5 doći će do privremenog izmeštanja stajališta „Miloša Jankovića” (šifra st. #254 za linije 28, 40, 64 i 77, gledano u smeru ka Čingrijinoj ulici). Predmetno stajalište će biti privremeno ukinuto. Radovi će se u petoj fazi radova izvoditi od 20. do 25. jula, navodi se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!