Izvinjenje Vučića Beograđanima: „Posle 14h očekuje se potpuni kolaps“

Vesti 25. maj 202321:53 274 komentara
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić se, gostujući na Pinku, izvinio Beograđanima, jer se "sutra posle 14 sati očekuje potpuni kolaps u svim delovima grada".

„Izvinjavamo se, mi to jednom u četiri ili pet godina radimo. Videćemo da li će biti šetnje, ako bude onoliko koliko mislimo da će biti šetnja neće biti moguća, ali videćemo“, dodao je Vučić, prenosi Pink.

Kaže da se ne može očekivati da Srbija posle ovog skupa bude ujedinjenija.

„Oni ne žele da razgovaraju, oni žele vlast na silu. Od tog posla nema ništa. Neću da uništim svoju zemlju. Ne dam Srbiju Milivojeviću, Ponošu, Brkiću, Đilasu dok ne dobiju glasove građana, a neće ih dobiti. Srbija nije moja, ja sam samo njen deo. Ovom zemljom će da upravljaju građani, njihova volja“, istakao je Vučić.

Pročitajte još

On je ponovo pozvao ljude koji su „ucenjeni“ da ne dođu na sutrašnji skup.

„Biće hiljade ljudi sa KiM. To mi je i dodatna obaveza i veliki teret, ali i ogromna čast“, dodao je Vučić.

Govoreći o rijaliti programima, rekao je da je „razgovarao i sa vlasnikom Pinka“.

„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Pre nego što sednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je.

On je rekao i da oseća neuobičajeni mir.

„Moja uloga će se od prekosutra promeniti. Imamo Skupštinu u Kragujevcu, o čemu ću na sutrašnjem skupu govoriti“ rekao je.

Komentari (274)

Vidi sve komentare