Jagodinske demokrate predstavile kandidatkinju za gradonačelnicu

Vesti 31. jul 202219:43 > 23:28 16 komentara

U sali Pomoravskog okruga Demokratska stranka je u nedelju predstavila kandidatkinju za gradonačelnicu Jagodine, a to je Maja Radojićić, diplomirana ekonomistkinja.

Demokrate su čak dve godine pre lokalnih izbora krenule u promociju svog programa, a kandidate za odbornike predvodiće članica Glavnog odbora stranke, poslanička kandidatkinja na republičkim izborima, aktivistkinja u oblastima ekologije i rodne ravnopravnosri. Maja Radojičić je zaposlena u javnom sektoru, u oblasti visokog obrazovanja.

„U izbornoj kampanji imaćemo totalnu medijsku blokadu, kao i sada. Zalagaću se za rešavanje lokalnih problema. Posebnu pažnju daću položaju žena u gradu i na selu. Izradićemo socijalne karte za ugrožene, ali nećemo ponižavati građane kao sadašnja vlast sa „3.000 dinara, za gospođu“ „, rekla je kandidatkinja Maja Radojičić.

N1/Milan Nikić

U biografiji promovisane kandidatkinje DS piše da „glavna podrška u životu joj je kćerka Darija i suprug Srećko, doktor ekonomskih nauka“.

„U ovoj i ovakvoj Jagodini opterećenoj mnogim aferama i zloupotrebama žena i Bunga Bunga žurkama, kao lek na ranu došla je ideja Demokratske stranke da baš jedna žena bude kandidatkinja za gradonačelnicu Jagodine“, rekao je Petar Jovanović, predsednik gradskog odbora DS Jagodina.

Slogan, ali i lista jagodinskih demokrata na lokalnim izborima 2024. godine u Jagodini biće: “ Sad il nikad, za pristojnu Jagodinu“.

N1/Milan Nikić

Na predstavljanju Maje Radojičić bio je prisutan vrh Demokratske stranke, a pored predsednika Zorana Lutovca bili su i zamenica predsednika Dragana Rakić, predsednik IO DS Srđan Milivojević, potpredsednici DS Miodrag Gavrilović i Tatjana Manojlović i predsednik Demokratske omladine Stefan Ninić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare