Marko Janketić o izjavi Bakareca: Odakle im ta informacija, to je poslovna tajna

Vesti 29. maj 202313:26 134 komentara
Marko Janketić
Nemanja Jovanović/Nova.rs

Upitan da prokomentariše navode poslanika Nebojše Bakareca o honoraru koji je navodno dobio od Telekoma, glumac Marko Janketić je rekao za portal N1 da je to "jedna teška svinjarija".

Janketić je istakao da ne zna „da li je to tačan iznos koliko smo mi (glumci) zaradili“ i da je to poslovna tajna.

„To je jedna teška svinjarija, oni se ponašaju kao da su to njihove lične pare, kao da oni to nama poklanjaju, kao da to nisu novci poreskih obaveznika, državljana ove naše napaćene zemlje. Ja bih ih pitao odakle im informacija koliko smo novca dobili, koje ulazio u te ugovore, pošto su oni poslovna tajna. To ne bi smelo da se govori. Njihova bezprizornost očigledno nema granice“, rekao je Janketić za portal N1.

Narodni poslanik vladajuće SNS Nebojša Bakarec izneo je prethodno podatke o tome koliko novca su navodno od Telekoma dobili glumci koji su podržali protest “Srbija protiv nasilja“.

“Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma“, rekao je Bakarec u Skupštini Srbije.

On je potom poimence izneo navode koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon toga, Bakarec je rekao da su svi “oni slobodni da glume i da im se nećemo svetiti“.

Predstavnici vlasti u poslednje vreme često napadaju glumce koji podržavaju proteste „Srbija protiv nasilja“, ili ne podržavaju vladajuću većinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare