Još uvek nema osumnjičenog za ubistvo devojke na Zvezdari, traga se za NN osobom

Vesti 12. jan 202312:18 2 komentara
ubistvo uviđaj mesto zločina n1
N1

Ubistvo mlade studentkinje Ivane Krivokapić, koja je 24. decembra pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, još uvek nije rasvetljeno. Iako su se u medijima pojavile informacije da je osumnjičen Ivanin prijatelj, kako saznaje portal Nova.rs, još uvek se traga za NN osobom, a osumnjičenog za sada nema.

„Jos uvek nema osumnjičenog u ovom postupku. Istraga se i dalje vodi protiv NN lica. Čekaju se rezultati određenih veštačenja. Policija i tužilaštvo će blagovremeno obavestiti javnost o novim okolnostima“, rečeno je za portal Nova.rs u tužilaštvu.

Nedavno je isplivala informacija da je u njenom stanu pronađen DNK izvesnog J.G, a pojedini mediji su preneli da je on osumnjičen za zločin. Ipak, ti navodi nisu potvrđeni od strane policije i tužilaštva.

Podsetimo, telo devojke su pronašla braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

Nedelju dana od pronalaska Ivane, 30. decembra se oglasilo tužilaštvo i saopštilo da rezultati obdukcije ukazuju na to da se radi o ubistvu. Od tada se traga za NN osobom.

Uprkos brojnim navodima medija, da tragovi vode ka Ivaninom prijatelju J.G., zvanično još uvek nema osumnjičenog u ovom slučaju, ističe Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare