Jovanović: Odluka o Ponošu nije bila laka, ali spasili smo jedinstvo opozicije

Vesti 06. feb 202209:10 > 09:13 0 komentara
Konferencija za novinare, kzn, kzš, opoziocija, Marinika Tepić, Zdravko Ponoš, Vladeta Janković
mc.rs/uzivo

Generalni sekretar Narodne stranke (NS) Stefan Jovanović izjavio je da odluka o podršci kandidature Zdravka Ponoša na izborima za predsednika države za tu stranku nije bila laka, ali da su bili svesni da u ovom trenutku nisu potrebne stranačke podele već jedinstvo zarad temeljnih promena u Srbiji.

Jovanović je za list Blic rekao da podrška kandidaturi Ponoša kojeg je predložila Stranka slobode i pravde (SSP) nije bila laka za Narodnu stranku pre svega zbog načina na koji je ta kandidatura planirana i predstavljena javnosti.

„Naša odluka da spasemo i sačuvamo jedinstvo opozicije je zrela politička odluka. Miroslav Aleksić je perspektivan politički lider koji će biti prvo lice NS u okviru naše koalicije na izborima za narodne poslanike u Skupštini Srbije“, rekao je Jovanović.

Kako je dodao, zajedno sa članovima Narodna stranka posveća je pripremama za kampanju, odbrani narodne volje i ostvarivanju pobedničkog rezultata na izborima“.

Na pitanje da li su svi kandidati koalicije u kojoj je NS sa SSP-om i Demokratskom strankom, izbor lidera SSP-a Dragana Đilasa, Jovanović je odgovorio – „ne“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!