Junaci doba zlog: „Vladimir Beba Popović – princ crne propagande“, sreda u 20h

Vesti 06. nov 202214:36 6 komentara

Spretan, otresit i inteligentan, istovremeno svadljiv, brzoplet i neobuzdan, Vladimir Beba Popović je majstor za dizanje tenzija i neformalni, preglasni, tumač, neretko i kreator, brojnih afera koje su proteklih decenija potresale Srbiju i okruženje. Kovitlacom reči, paradama podataka, proizvodnjom prljave političke stvarnosti, bio je i ostao donosilac bure u javni prostor.

Karijeru jednog od najznačajnijih, ali istovremeno i najpoganijih inženjera političke propagande na Balkanu, mešetarenjem udarnički gradi već pune tri decenije.

Epizoda će biti emitovana u sredu, 9. novembra, u 20h na televiziji N1.

U prva dva dela serijala, koji su tokom 2021. i 2022. godine emitovani na televiziji N1, „portretisani“ su Milorad Vučelić, Ivica Dačić, Milorad Dodik, Siniša Mali, Dragan J. Vučićević, Aleksandar Vulin, Goran Vesić, Svetlana Ražnatović, Ana Brnabić, Tomislav Nikolić, Nebojša Stefanović, Dragan Marković Palma, Vojislav Šešelj, Nebojša Krstić, Željko Mitrović, Ljiljana Smajlović i vladika Irinej Bulović.

Serijal je rađen po autorskoj ideji nedavno preminulog novinara Slaviše Lekića, a realizuje ga tim Audio i video produkcije JSP, koji predvode Jovana S. Polić (scenaristkinja i producentkinja) i Sanja Lončar (rediteljka i urednica).

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare