Južne vesti: Predsednik Opštine Lebane pikslom gađao suprugu bivšeg direktora TO

Vesti 23. apr 202113:58 > 14:02 0 komentara
N1

Doskorašnji direktor Turističke organizacije u Lebanu Bojan Jović kazao je da je nakon kraće rasprave predsednik opštine Lebane Ivan Bogadnović njegovu suprugu gađao staklenom pikslom i lakše je povredio, javile su Južne vesti.

Jović je nedavno na sednici Skupštine Lebana na Bogdanovića bacio cipelu, optuživši ga za korupciju i manjak podrške za Turističku organizaciju, nakon čega je smenjen a lokalno povereništvo Srpske napredne stranke zatražilo je isključenje iz partije.

Povezane vesti

„Moja supruga se juče vraćala sa posla i u dvorištu je doživela salvu uvreda od moje bratanice. Čuo sam galamu i pozvao svoju ženu da uđe u kuću i zanemari najgnusnije psovke. Pošto je ipak odreagovala i upitala čemu toliko vređanje, ka mojoj ženi je sa terase doleteo projektil. Sjurio sam se na dole i video da joj je ruka povređena. Sakrili smo se ispod terase, ušli u kuću i pozvali policiju, a zatim i hitnu pomoć“, rekao je Jović za „Južne vesti„.

Bojan Jović i Ivan Bogdanović, inače, žive u istoj kući, budući da je ćerka Bojanovog brata Gorana, koji je poverenik naprednjaka u Lebanu, udata za Bogdanovića.

On dodaje da je policija brzo došla, da su napravili uviđaj i da je utvrđeno da je Ivan Bogdanović njegovu ženu gađao staklenom pikslom.

„Ona se srećom zaštitila i pogođena je u ruku. Mogao je da je ubije, ovo je pokušaj ubistva. Još uvek ne možemo da se smirimo, dali smo izjave policiji, a u toku dana ćemo zatražiti i policijsko obezbeđenje. Ja sam jutros morao moju suprugu da otpratim do posla, a moraću i da je sačekam. Mislim da su glavni krivci za ovo moj brat Goran i njegova supruga, sumnjam da su oni nalogodavci ovoga“, naglasio je Jović.

Iz leskovačke policije su potvrdili incident, dok u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da za sada nemaju nikakve prijave, pišu Južne vesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!