Kako je X (Tviter) reagovao na Vučićev parizer

Vesti 09. sep 202313:37 216 komentara
N1

Vest da će kilogram parizera pojeftiniti sa 399 na 256 dinara verovatno je nekoga obradovala, ali je korisnike društvene mreže X (Tviter) razljutila. Može se reći da bi komentari bili smešni da situacija nije tužna.

Korisnici društvene mreže X dele sirovinski sastav parizera koji će od srede građani moći da kupuju po nižoj ceni. Kako piše, ovaj proizvod ima samo 3 odsto pilećeg mesa i 52 odsto mehanički separisanog pilećeg mesa. Ostalo su razni dodaci.

Porede i sa sličnim proizvodom iz inostranstva, doduše od ćuretine, koji ima čak 88 odsto ćurećeg mesa.

Drugi šeruju fotografije sa obeležavanja slave Srpske napredne stranke i priređene gozbe za slavskom trpezom. Poruka je „pronađi parizer na slici i osvoji, 2 litra soka od jabuke i špagete!“. Sok od jabuke i špagete nalaze se među 20 proizvoda čija cena je takođe snižena.

Ili „jedite pileći parizer, mi ne možemo“.

Nimalo skromno nije ni za trpezom čačanskih naprednjaka, a jedan korisnik X je napisao: „Čačanski naprednjaci jedu isključivo parizer i piju sokić od jabuke. Ko vidi drugačije mrzi Srbiju i Čačak, naravno!“

Jeftin parizer nekoga će naterati da zaigra od sreće, a nekoga da umesto šnita „suhomesnatog“ proizvoda u hlebu, pojede obrnuti sendvič – začiniće parizer hlebom.

Korisnici društvenih mreža nisu zaboravili ni da podsete na predsednikovu ljubav prema vinima, niti na to kako se hvalio maminim punjenim lignjama, koje doduše nema vremena da pojede.

Podsetili su i na jelovnik nekadašnjeg zamenika grdonačelnika, a sada ministra Gorana Vesića, koji se na mrežama pohvalio doručkom iz pozlaćenih tanjira.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare