Kako se Vučić proveo na Sajmu šljiva: Red Kosova, red „izdajniče“, red džema…

Vesti 26. avg 202219:24 49 komentara

Do ponoći je predsednik Srbije, kako je objavio, razgovarao sa Lajčakom i Eskobarom, a onda se jutros uputio u Osečinu, na Sajam šljiva. Otvaranje sajma šljiva nije bilo baš prijatno, predsednik se zadržao kratko i vratio se obavezama u Beogradu.

Stiže predsednik Srbije baš sve, i da vodi pregovore i da pomogne u pripremi džema i da bude sa ljudima koji ga dočekaju i da objasni da narod razume.

„Ja sam srećan što sam ovde ponovo i pre pet godina bio sam zadovoljan što sam mogao da vidim dobre domaćine i da se uverim da će oni uvek da rade ne samo u korist svoje porodice, već u korist naše jedine otadžbine Srbije“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Da li je i u Osečini svima drago što vide predsednika i da li su baš svi želeli da ga pozdrave apluzom i zagrljajem…

POVEZANE VESTI:

(Povici iz mase) Izdajniče… Izdajniče jedan…

Ubrzo je sa bine stigao odgovor predsednika, kako je na ovakve situacije u Osečini već navikao.

„Kako ćete da objasnite nekome da je protiv svoje Srbije, a bori se za Kosovo i Metohiju iako su to Kosovo neki drugi odavno na tacni predali“, kaže Vučić.

Posle govora o tome da je Kosovo predato na tacni, nastavilo se sa Sajmom šljiva, obilaskom i razgovorom sa proizvođačima

N1: Kako se osećate kada vam neko kaže da ste izdajnik?

Vučić: Vidim da ste čeznuli da kažete izdajnik, povikala je ista žena kao pre pet godina, samo ih je tada bilo deset a sad samo jedna.

N1: Rekli ste da je dato sve na tacni, za šta se vi sada borite ako je sve dato nacni?

Vučić: Nisam ja ovde da krivicu prebacujem na nekog drugog, ja se danas borim i pregovaram, ja danas branim Borka Stefanovića iako mi to nije lako, branim zato što je to interes Srbije, izvlačim svaku zapetu, svake dve tačke, tumačim kako Srbiji odgovara.

Da li će rolat od džema od šljiva na kraju odgovarati Srbiji nećemo baš znati ni 1. septembra

Vučić: Hvala vama što ste u Osečeni.

N1: Nema problema, ja volim da vas pratim po Srbiji.

Vučić: I ja sam veoma srećan.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare