Karleuša na Pinku: Ne davati na značaju protestima, N1 šalje lošu sliku svetu

Vesti 21. maj 202322:00 331 komentara
Foto: Printscreen / Pink

Pop folk pevačica Jelena Karleuša večeras je na televiziji Pink u emisiji „Hit Tvit“ istakla da povodom protesta „Srbija protiv nasilja“ treba da se spušta lopta i da se ne daje na značaju.

Ona je dodala da je apsurd da se od tragedije napravi meta na predsednika i da je to bizarno.

„On je toliko sposoban u svom poslu, da opozicija praktično ne postoji. Njega narod voli i bez njega ne znam da li bi SNS imao toliku podršku“, istakla je pevačica.

Naglasila je i da će ona šetati na oba skupa, svaki dan ako treba, i da podrži svakog protiv nasilja.

„Ali, budem li čula i jednu političku parolu, vi ste bagra“, naglasila je Karleuša koja je okrivila N1 da šalje lošu sliku u svet.

Ona je upitala kako opozicija sme da prisvaja bilo koga ko je izašao da protestuje i kako N1 sme da šalje poruku svetu da se tako lako zavadimo u momentu ovakve muke.

Pročitajte još:

„Mi smo narod paradoksa. Glasamo za Vučića, pa izađemo da protestujemo protiv njega. Protiv Zadruge smo, a ovo najgledanija televizija.Bilo kakve političke poruke na ovakvim skupovima su maslo profitera i bagre – poručila je Karleuša.

Ona kaže da narodu fali da ne bude toliko paradoksalan.

– Cilj su nam uvek pogrešni ljudi. Kriviti vlast i predsednika za delo dvojice psihopata je u najmanju ruku degutantno – istakla je Karleuša.

Govoreći o navodima opozicije da je Vučić diktator, Karleuša je rekla da on izgleda nije dobar diktator.

„Kad ga svi blate, ajde i ja. Ja da sam predsednik ne bih dozvolila da me neka televizija svakodnevno blati. Izgleda da nije ni dobar diktator“, istakla je.

Proslavljeni košarkaški as Dejan Tomašević je porodicama stradalih izjavio saučešće i dodao da kao otac četvoro dece saoseća sa njihovim bolom.

– Ovo je situacija u kojoj treba da budemo jedinstveni. Više bi trebalo da se pojavljuje struka, a menje političari koji dele lekcije. Najbitnije je da pre svega pomognemo porodicama, a onda da učinimo da se ne ponovi – istakao je Tomašević.

Osim Karleuše i Tomaševića, u emisiji na TV Pink je gostovao i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS.

Povezani video:

Video N1 sa trećeg protesta „Srbija protiv nasilja“ snimljen dronom

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare