KC Niš: Ljajić nije životno ugrožen, ima povrede grudnog koša

Vesti 10. apr 202211:29 > 17:58 17 komentara

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić izjavio je da predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić nije životno ugrožen posle saobraćajne nesreće na autoputu kod Ražnja.

Perišić je na konferenciji za novinare u KC Niš rekao da je Ljajić primljen u 10.15 sa ozbiljnim telesnim povredama grudnog koša, svestan.

„Ispostavilo se, po prijemu, da je njegovo stanje u prvih pola sata, sat omogućilo da mu uradimo dijagnostiku kako treba. Bio je svestan, stabilan, stabilnih vitalnih parametara“, istakao je direktor KC Niš.

Perišić je istakao da je ocena lekara da će se Ljajić uspešno oporaviti, ponovivši da nije životno ugrožen.

„Zvao me je predsednik (Aleksandar Vučić) da me pita kako je, da traži od mene da se sve ekipe angažuju. Uostalom, ova kuća je napravljena da bi mogli da pružimo pomoć ne samo onima koji imaju banalne stvari poput lakših trauma, nego i onima koji dođu sa najozbiljnijim povredama“, naveo je.

„Smatramo da gospodin Ljajić neće biti u situaciji da njegove povrede zahtevaju neku ozbiljniju intervenciju“, dodao je Perišić.

Podsetimo, na autoputu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 časova, automobil „škoda superb“, u kome se nalazio predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, je iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i prevrnuo se, navodi MUP u saopštenju.

Kako je naveo MUP, vozač „škode superb“ je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare