KC Niš zapošljava za stalno 60 zdravstvenih i nemedicinskih radnika

Vesti 28. mar 202116:14 > 16:15 3 komentara
N1

Univerzitetski klinički centar Niš raspisao je konkurs za zapošljavanje na neodređeno vreme 40 zdravstvenih i 20 nemedicinskih radnika, kao i na određeno vreme za 39 medicinara i pet higijeničara. Kako piše u oglasu, radnici koji budu izabrani za stalno biće prvo na probnom radu koji će trajati šest meseci.

Kada je reč o medicinarima za stalan posao, traži se šest viših medicinskih sestara, 29 medicinskih sestara, dve pedijatrijske sestre i tri viša radiološka tehničara, piše portal Južne vesti.

Potrebno je i 20 nemedicinskih radnika koji će biti primljeni za stalno sa punim radnim vremenom.

„Dva diplomirana inženjera elektrotehnike ili elektronike, jednog strukovnog inženjera ili inženjera zaštite na radu, jednog strukovnog inženjera ili inženjera za zaštitu životne sredine, tri elektroteničara, četiri službenika obezbeđenja, dva vodoinstalatera, jednog stolara, jednog molera, dva kuvara, tri higijeničara“, piše u oglasu.

Iz UKC-a u konkursu za zapošljavanje na određeno vreme traže 18 viših medicinskih sestara, 14 medicinske sestre, tri pedijatrijske sestre, tri laboratorijska tehničara i jednog fizioterapeuta.

Dodaju i da traže pet higijeničara, sa kojim će potpisati ugovor na određeno vreme, koji može da traje najviše dve godine, sa punim radnim vremenom i probnim radom od šest meseci.

Poziv medicinarima da se prijave objavljen je u petak, 26.marta, na sajtu te ustanove i Nacionalne službe za zapošljavanje, a zainteresovani kandidati koji ispunjavaju uslove, imaju osam dana da pošalju biografiju i potrebnu dokumentaciju, koja je dostupna na sajtu.

Kandidati podnose prijave lično na pisarnici Univerzitetskog kliničkog centra Niš ili preporučenom poštom na adresu: Univerzitetski klinički centar Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića broj 48, sa napomenom „Za oglas“ i napomenom za koje radno mesto konkurišu, navode u tekstu oglasa.

Rezultati će biti objavljeni na sajtu UKC Niš.

Univerzitetski klinički centar Niš zaposlio je početkom marta 48 zdravstvenih radnika za stalno, a prednost su imali radnici ove ustanove koji su duže bili angažovani na određeno vreme u ovoj ustanovi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare