Kisić Tepavčević: Do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi

Vesti 24. jan 202110:58 > 13:477 komentara

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Кisić Tepavčević prisustvovala je danas vakcinaciji na Beogradskom sajmu. Ona je rekla da je u Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi.

Кisić Tepavčević je istakla da je zainteresovanost za vakcinaciju ogromna i da je veliki broj gradjana shvatio značaj vakcinacije protiv bolesti kovid 19.

Kisić je navela da se danas, pored građana, na sajmu vakcinišu i zaposleni i korisnici ustanova socijalne zaštite koje su u nadležnosti grada Beograda i da vakcinacija teče bez problema.

Kako je saopštilo ministarstvo, Кisić Tepavčević je rekla da je do sada vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj starih i odraslih.

„U ovom trenutku oni prolaze proceduru i vakcinišu se. Još jednom apelujem na sve naše građane da se vakcinišu. Vidimo da je veliki broj građana shvatio koliko je to značajno i nadamo se da ćemo u narednom vremenskom periodu steći kolektivni imunitet koji će da nas brani od širenja ove bolesti“, istakla je ona.

 

 

Komentari

Vaš komentar