Kisić Tepavčević izvređala Gorana Markovića, on kaže: Moje delo je moja odbrana

Vesti 17. dec 202114:43 > 16:09365 komentara
darija kisić
N1

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti. Marković je odgovorio u izjavi za Nova.rs da vidi da su na njega nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara.

„Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu“, izjavio je Marković za Nova.rs.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, naposala je Kisić Tepavčević.

„Dijagnoza: Frustriran i agresivan, umetnički impotentan, bez nacionalnog identiteta“, zaključila je ona.

Na kritike oštre vlasti koje je prethodnih dana izneo Goran Marković jutros je na Pinku reagovala i premijerka Ana Brnabić Brnabić.

Ona je navela da bi Marković, kada bi se napravila rang lista onih koji su od države dobili najviše novca „sigurno bio među prvih deset“.

Ocenila je i da bi trebalo da ode kod Aleksandra Vučića i da mu kaže hvala.

Komentari

Vaš komentar