Koalicija „I voda i sloboda“: Paketi za kupovinu glasova istovareni u kancelarije PUPS-a Zrenjanin

Vesti 30. maj 202410:17 0 komentara
Izvor: I voda i sloboda

Predstavnici koalicije "I voda i sloboda" u Zrenjaninu su u četvrtak u ranim jutarnjim časovima zatekli, kako tvrde, masovni istovar paketa iz kamiona ispred Udruženja penzionera grada Zrenjanina. Paketi su se istovarali u kancelarije PUPS-a Zrenjanin koji je inače u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom na lokalnim izborima, koji će se održati 2. juna.

„Ovo je jedini način da vlast zadrži svoje pozicije i nakon izbora, s obzirom da su svesni svoje nepopularnosti u Zrenjaninu i rapidnog pada rejtinga u prethodnom periodu“, tvrdi koalicija „I voda i sloboda“.

Prema saznanjima ove koalicije na snimku se vidi kandidat za odbornika PUPS-a, dvanaesti na listi SNS-a za lokalne izbore Slavko Šućurović, koji zaprima pakete.

„Najoštrije osuđujemo ovaj jeftin pokušaj kupovine glasova i pozivamo nadležne institucije da istraže ovaj slučaj. Takođe, najavljujemo prijave protiv svih koji su umešani u ovo delo“, navodi ova Koalicija.

Podsećaju da su pre nedelju dana zatekli gradske funkcionere, koji takođe istovaraju i skladište pakete ispred MZ „Veljko Vlahović“ u Bagljašu.

Pročitajte i:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!