Kojo: Na ulici napadnut Marko Janketić, prozivka Bakareca „počela da deluje“

Vesti 01. jun 202308:20 112 komentara
Marko Janketić
Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumac Nikola Kojo izjavio je da je u utorak uveče na ulici napadnut njegov kolega Marko Janketić.

„Sinoć su na ulici napali Marka Janketića, srećom verbalno, uspeli su da ih razdvoje, ali ta prozivka Bakareca je počela da deluje“, rekao je Kojo za TV Nova S.

Podsetimo, narodnom poslaniku iz redova SNS Nebojši Bakarecu zasmetalo je što neki glumci idu na proteste, pa je srpskoj javnosti u Skupštini Srbije izneo navodne honorare, koje neki od glumaca dobijaju za filmove i serije u kojima je Telekom sponzor.

On je taksativno naveo honorare koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

„Srpska napredna stranka, odnosno ova država nema negativan odnos ni prema jednom glumcu, Država, evo izneću vam tačne podatke, sponzoriše sve redom glumce i plaća ih i oni su slobodni da glume, da budu plaćeni od strane države i od državnog Telekoma Srbije, sve te glumce koji učestvuju na protestima, a slobodni su da protestuju“, izneo je Bakarec

Nakon toga, Bakarec je rekao da su svi “oni slobodni da glume i da im se nećemo svetiti“.

Inače, ovo nije prvi put da glumac Marko Janketić doživljava neprijatnosti.

Njemu su, naime, nakon nedavnog gostovanja u emisiji „Pop Tok“ portala Nova.rs, upućene pretnje smrću. On je u pomenutoj emisiji, između ostalog, izneo neka svoja mišljenja o stanju u društvu i državi, koja se nekima očigledno nisu dopala.

Glumac je u toj emisiji pričao o Srbiji, urušenim institucijama i tome da bi savetovao svoje ćerke da „spakuju kofere, kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste državu“ jer, kako je rekao, „ovde nikada neće biti bolje“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare