Kojo o izjavi Trivalić: Ovakav „šljam“ voli se do sudnjeg dana

Vesti 02. jun 202313:05 130 komentara
N1

Glumac Nikola Kojo prokomentarisao je izjavu koju je o tragedijama i protestima u Srbiji dala njegova koleginica i kuma Vesna Trivalić.

„Sa ovim „šljamom“ delim scenu i kadar 30 godina. 30 godina mezimo dobro i seckamo zlo. Ovom ‘šljamu’ sam bio kuma na venčanju. Ovakav ‘šljam’ se voli do sudnjeg dana“, napisao je Kojo na Tviteru na kom je podelio i izjavu koju je prethodno dala Vesna Trivalić.

Podsećamo, glumica Vesna Trivalić izjavila je da je u dubokom bolu i saosećanju sa porodicama žrtava u OŠ Vladislav Ribnikar i u selima u okolini Mladenovca dodajući da hoda uz svoje sugrađane i da stoji uz svoje kolege.

Inače, glumci koji su se poslednjih dana oglašavali protiv nasilja ili podržavali proteste na udaru su kritika brojnih predstavnika i eksponenata vlasti.

Najdalje je otišla poslanica SNS Nataša Jovanović koja je u Skupštini glumce Nikolu Koju, Sergeja Trifunovića, Marka Janketića i Dragana Bjelogrlića nazvala „šljamom“.

Podsećamo i da je narodni poslanik vladajuće SNS Nebojša Bakarec izneo podatke o tome koliko novca su od Telekoma dobili glumci koji su podržali protest „Srbija protiv nasilja“.

“Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma“, rekao je Bakarec u Skupštini Srbije, a zatim poimence naveo koiko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović“, rekao je Bakarec.

Nikola Kojo potom je izjavio da je u utorak uveče na ulici napadnut njegov kolega Marko Janketić.

„Sinoć su na ulici napali Marka Janketića, srećom verbalno, uspeli su da ih razdvoje, ali ta prozivka Bakareca je počela da deluje“, rekao je Kojo.

Glumačka postava predstave „Noćna straža“ u Ateljeu 212 sinoć je, reagujući na sve napade na glumce, objavila i proglas u kom su naveli da se „zahuktava hajka bez pandana“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare