Kola Hitne pomoći udarila pešaka, nisu ni primetili da je pod vozilom

Vesti 05. dec 202215:3274 komentara
Izvor: N1

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nesvakidašnje nesreće, koja se, srećom, nije kobno završila. Kako se vidi na snimku, jednu stariju sugrađanku udarila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.

Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne.

Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo.

Neverovatno je, međutim, da niko nije ni primetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

Kako N1 nezvanično saznaje u Hitnoj pomoći, u toj službi su tek danas saznali za ovaj snimak i incident koji se desio i za sada nemaju više informacija o samom događaju.

Komentari

Vaš komentar