Komšije za N1: Gradnja Šapićeve vile narušila kvalitet života – buka, prašina…

Vesti 07. dec 202114:32 28 komentara

Ispred vile predsednika Opštine Novi Beograd i člana predsedništva SNS Aleksandra Šapića jutros je primećeno prisustvo policije, u trenutku dok su se na vili izvodili radovi.

Policija je došla na poziv građevinskih radnika, kako tvrde Šapićeve komšije, koje su se usprotivile postavljanju skele.

Oni za N1 kažu da im skela, koja je ipak postavljena, blokira prilaz ulici u kojoj žive. Navode i da im je zbog izgradnje Šapićeve vile narušen kvalitet života svakodnevnom bukom, zaklanjanjem dnevne svetlosti i prašinom koja dolazi za gradilišta, koje je tik pored njihovih kuća.

„Ne daj Bože da tu moraju da dođu vatrogasci, da nekome pozli noću da moraju da uđu kola hitne pomoći, to će biti nemoguće“.

N1

„U šoku smo jer smo već imali situaciju pre par nedelja istu, gde smo izašli i sprečili ih da postave skele jer nisu imali nikakav papir. Nismo se sukobljavali, rekli smo im da moraju da se sklone, tada smo zvali policiju, policija je došla videla da nemaju nikakav papir, kao što ne mogu da ga imaju jer je ovo sve nelegalno sagrađeno. Znači ne možete da dobijete dozvolu za radove na objektu za koji nemate građevinsku dozvolu“.

„Vrednost naše imovine daleko je umanjena zbog ovog objekta, to je evidentno. Svima nama kuća sada manje vredi. A da vam ne govorim o strašnoj buci, prašini, prljavštini, to mesecima traje“, rekle su Šapićeve komšije za N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare