Kosovska policija potvrdila napad na dečaka u Suvom Dolu – lake telesne povrede

Vesti 22. jan 202322:2214 komentara
Izvor: Kancelarija za KiM

Nakon izveštaja Kancelarije za KiM, Kosovska policija potvrdila je večeras za KoSSev da im je prijavljen slučaj napada na maloletno lice u naselju Suvi Do. Iz regiona Mitrovica Jug saopštili su da je slučaj klasifikovan kao nanošenja lakih telesnih povreda.

Kancelarija za KiM saopštila je u ranim popodnevnim satima da su 15-godišnjeg Srbina L. M. jutros pretukla, kako su naveli, četiri starija Albanca u naselju Suvi Do, u trenutku kada je krenuo od kuće peške, podseća KoSSev.

Povezane vesti

Naznačili su i da je potom mladić u pratnji oca došao u KBC Kosovska Mitrovica sa vidnim povredama glave, hematomima i ogrebotinama, kao i podlivom ispod oka.

Kosovska policija se sve do sada nije oglašavala povodom navoda Beograda, dok su se bezuspešno završili pokušaji KoSSeva da dobije zvaničnu informaciju.

U odgovoru koji je iz regiona Mitrovica Jug večeras dostavljen KoSSevu, KP je potvrdila da im je prijavljeno da su maloletnog Srbina oko 5.15, dok je išao ulicom u selu Suvi Do, fizički napale četiri osobe.

Iz policije navode da u vezi sa ovim slučajem njihovi istražitelji preduzimaju radnje s ciljem identifikovanja i hapšenja osumnjičenih lica.

Naznačili su da su sve dosadašnje istražne radnje predočene tužiocu koji vodi slučaj, a koji je klasifikovan kao krivično delo lake telesne povrede.

Komentari

Vaš komentar