KoSSev: Zapaljen još jedan automobil u Leposaviću

Vesti 27. okt 202209:48 4 komentara
KoSSev

Nepun dan nakon što je u Leposaviću zapaljen automobil policijskog službenika, noćas je u istom mestu zapaljeno još jedno vozilo – auto marke "Volkswagen Bora" kosovskih registarskih oznaka.

Prema potvrdi za portal KoSSev u policiji regiona Sever, policijska stanica u Leposaviću je u ponoć obaveštena da je u ulici Dositeja Obradovića došlo do požara na vozilu.

Prema preliminarnim informacijama, automobil je namerno zapaljen, odnosno radi se o podmetnutom požaru.

Kako portal saznaje na licu mesta, u pitanju je ulica pored starog obdaništa u Leposaviću.

KoSSev portal nezvanično saznaje od pojedinih građana u tom mestu, da je ovaj automobil navodno ranije istog dana registrovan na tablice RKS i da je u vlasništvu muškarca – Srbina sa inicijalima N.Č.

Ovo je deveto paljenje automobila na severu Kosova od početka ove godine. Krajem avgusta u Zvečanu je izgoreo automobil „Fiat Punto“, pre toga je početkom juna u Zubinom Potoku zapaljen automobil „Audi A6 allroad“ u vlasništvu muškarca M.A, aprila meseca zapaljen je automobil 22-godišnje devojke u Kosovskoj Mitrovici, a krajem istog meseca u Zubinom Potoku, zapaljen je automobil stranih registarskih oznaka u vlasništvu žene sa Kosova. Takođe u Zubinom Potoku prijavljeno je policiji da su 2. maja nepoznate osobe zapalile dve gume na automobilu parkiranom u privatnom dvorištu.

Sredinom septembra meseca zapaljen je automobil takođe u Leposaviću. Iz policije su 19. septembra saopštili da im je prijavljeno da su nepoznata lica zapalila automobil kosovskih registarskih oznaka.

Poslednji slučaj dogodio se dan ranije – 4 sata nakon ponoći i to takođe u Leposaviću, kada je zapaljen automobil u vlasništvu pripadnika Kosovske policije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare