Krkobabić: Zeleni prsten Beograda kreće iz Lazarevca

Vesti 31. jul 202117:05 18 komentara
N1/arhiva

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobavić poručio je da je Lazarevac "mesto odakle treba da krene zeleni prsten Beograda" i dodao da će domaćini iz 139 sela, koliko ih ima Beograd, udruženi u zadruge predstavljati "novu dolazeću snagu grada".

„A to znači da Beograđani mogu da računaju na svoje zdrave i sveže proizvode po pristupačnim cenama, a da domaćini, poljoprivrednici na svojim gazdinstvima imaju obezbeđenu budućnost. Taj zeleni prsten spasava Beograd“, poručio je Krkobabić u Lazarevcu, koji je danas bio domaćin svim opštinskim odborima te partije na teritoriji Beograda.

Radni sastanak je održan u okviru Кaravana PUPS-a „Srbijo, i ovo je Srbija“.

Krkobabić je naglasio da je briga za penzionere bila i ostala prioritet za sve članove PUPS-a.

„Danas smo u Beogradu, ali ne u centru Beograda – na Vračaru, ne u Sava centru, nego u Lazarevcu. Jednostavno, penzioneri Beograda i PUPS Beograda su jedno. Naše zajedničke tekovine – besplatni gradski prevoz za sve građane starije od 65 godina, trinaesta penzija za najugroženije penzionere, gerontodomaćice kao najadekvatniji vid pomoći za nemoćne, klubovi za penzionere, dnevni centri za boravak najstarijih – te tekovine bile su i ostale naš prioritet“, poručio je Кrkobabić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare