Lazarević: Poruka Radoičića upućena Srbima koji su osetili slobodu da nešto kažu

Vesti 07. jul 202214:12 17 komentara

Način govora, ton i paraverbalna komunikacija - jasno pokazuju da je poruka Milana Radoičića upućena Srbima koji su osetili slobodu govora da javno nešto kažu protiv načina na koji Srpska lista funkcioniše i protiv samog Radoičića, ocenila je za N1 glavna urednica portala Kossev Tatjana Lazarević.

POVEZANE VESTI:

„Ova poruka Milana Radoičića je samo jedna kockica u vrlo komplikovanom mozaiku, u kontesktu vrlo teških okolnosti u kojima opstaje srpski narod na Kosovu poslednjih 20 godina. I ako je potpuno jasno iz srpske pozicije gde su neprijatelji na onoj drugoj strani i šta je to što Albanci i međunarodna zajednica nisu dobro uradili za Srbije, odnosno radili su loše tokom svih ovih godina, treći deo tog mozaika jeste i koje sve to poteze loše vuče Beograd decenijama unazad i koje dodatno otežavaju poziciju srpskog naroda.

Podsetimo, potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića kao organizator kriminalne grupe koja je pomagala u zločinu, snimio je video poruku u Leposaviću, na severu Kosova.

„Pravi teror nad našim srpskim narodom tek počinje. Mom narodu na severu, a i svim Srbima, samo da kažem, i onima drugima, tu sam, vratio sam se, a vi znate šta to znači jer odavde nazad nema. Živela Srbija“, poručio je Radoičić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare