Lazović: Novo dno dodirnuto, bio sam „Belivukov“, sad mi upliću mrtve roditelje

Vesti 17. nov 202217:01 33 komentara

Nakon optužbi provladinih tabloida da je lažni ekolog, neprijatelj države i član grupe ozloglašenog Veljka Belivuka šef poslaničkog kluba Zeleno-levog bloka Radomir Lazović ponovo je na udaru tabloida, ovoga puta "Srpskog telegrafa" i portala "Republika". Oni su objavili krajnje neprimeren tekst u kom tvrde da Lazović krije da mu je pokojni otac osuđivani silovatelj. Lazović kaže za N1 da je napada bilo i ranije, ali da je ponovo pomerena granica.

Kako je naglasio, pokret „Ne davimo Beograd“ postoji osam godina i stalno je na meti ovakvih blaćenja: „Ovo je, sad, ipak jedno novo dno koje je dodirnuto time da moji mrtvi roditelji bivaju upleteni u ovako nešto. Ja sam pre dve nedelje bio optužen da radim za klan Veljka Belivuka. Šta to znači – da smo ubice. Danas mi je otac silovatelj… Jel to treba da se ja sada pitam šta će biti sutra?“

Povezano:

Kaže da je ideja ovih objava da zastraše, da uplaše, „da vas nateraju da, kada delujete, uvek imate na umu da će vas napadati, optuživati za neke najluđe stvari koje mogu da smisle“.

Lazović ističe da na pokret Ne davimo Beograd to ne utiče. „Ne kažem da nije teško kada vam je glava na naslovnoj strani tabloida i kad vas potpisuju dole sa izdajnik, rušitelj države, i šta su već potpisivali… Ali, u takvom društvu živimo i ja imam samo jednu poruku za ljude – dajte da ovo menjamo, dajte da se ovo više ne dešava“, rekao je.

Podsetio je i da kada je postavio pitanje o visokim cena u Skupštini, da mu je premijerka Ana Brnabić tada odgovorila da mu govore i ta pitanja pišu stranci.

„Kada sam postavio pitanje učešća Veljka Belivuka u rušenju u Savamali, dobio sam to da naslovnoj strani Srpskog telegrafa izađem kao član Belivukovog klana. Kada sam postavio pitanje učešća Siniše Malog u rušenju i prosto teške ekonomske situacije u državi – dobio sam to da ponovo izađem na naslovnoj strani – da mi je otac silovatelj. Ljudi, mi moramo da uradimo nešto da ovo promenimo“, rekao je Lazović za N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare