Lečić: Tvrdnje o silovanju najgnusnija laž, spreman da odgovaram u Tužilaštvu

Vesti 22. mar 202114:08 > 14:10 38 komentara
Branislav Lečić
N1

Predsednik pokreta Demokrate Srbije Branislav Lečić naveo je da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld "najgnusnija laž" koja ga diskredituje.

„Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje“, naveo je Lečić u saopštenju povodom optužbi glumice.

POVEZANE VESTI

Glumica Danijela Štajnfeld, kako je saznala Nova.rs, izjavila je ranije da je u Višem javnom tužilaštvu označila Lečića kao „misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao“.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za Nova.rs je potvrđeno da je Štajnfeld dala izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, kao i da je otkrila identitet napasnika. Kako su naveli, poznata glumica je otkrila identitet osobe koju optužuje kao B. L, i sada su u toku provere.

“U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza”, rečeno je za taj portal iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Iz tužilaštva su naknadno dodali i da su inicijali izvršioca B. L.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare