Lidl u Kragujevcu zatvoren zbog kršenja epidemioloških mera

Vesti 25. mar 202112:22 > 14:41 52 komentara
Nova.rs

Inspekcijski organi zatvorili su u četvrtak ujutru Lidl u naselju Stanovo na 72 sata zbog kršenja epidemioloških mera.

Kako prenosi portal InfoKG, u maloprodajnom objektu Lidla zatečena je ogromna gužva.

Tradicionalno, četvrtak je dan kada se, zbog akcija, u Lidlovim objektima zadesi veliki broj ljudi.

Ovog puta, prema rečima pojedinih kupaca, najveća gužva bila je oko alata.

U Kragujevcu, inače, radi još jedan maloprodajni objekat Lidla u centru grada.

Lidl: Nemili incident, redari nisu uspeli da utiču na građane da poštuju proceduru ulaska

Kompanija Lidl je saopštila da je u njihovoj prodavnici u ulici Kraljevačkih bataljona 42a u četvrtak ujutru došlo do „nemilog incidenta, kada kovid redari i obezbeđenje nisu uspeli da utiču na građane u cilju poštovanja ustanovljene procedure čekanja reda za kupovinu, te su, uprkos molbama redara, istovremeno ušli u Lidl prodavnicu“.

Iz Lidla napominju da je u pitanju incident, kao i da su predstavnici kompanije u kontaktu sa nadležnim organima radi razjašnjenja situacije.

„Kao odgovorna kompanija, Lidl poštuje sve protivepidemiološke mere, što potvrđuje činjenica da inspekcija jutros nije zabeležila propuste u radu druge Lidl prodavnice u Kragujevcu, na adresi Save Kovačevića 52b, koja je otvorena za potrošače. Lidl ovim putem apeluje na naše sugrađane Kragujevčane da, kao što je to slučaj i u drugim prodavnicama, zajedno poštujemo propisane mere, kako bi naš asortiman uvek i svima bio dostupan. Kako bi mere predostrožnosti koje konstantno sprovodimo bile na visokom nivou, ljubazno molimo sve potrošače za razumevanje i saradnju, jer zajedno, ujedinjeni možemo da odgovorimo na sve izazove“, navodi se u saopštenju kompanije Lidl Srbija.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare