Ljubivoje Tadić gost Novog dana

Vesti 06. avg 202213:32 1 komentar
Novi dan špica logo poster
N1

Na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, ali i u teatrima širom regiona odigrao je na hiljade predstava. Glumio je u antologijskim TV dramama i filmovima. Učestvovao je u više od stotinu dobrotvornih programa. Obreo se i u politici. A želeo samo jedno - da sebe i društvo učini boljim. Svedok burnih vremena, čuvar divnih i potresnih porodičnih uspomena, akter ličnih, ali i kolektivnih tragedija naroda na prostoru bivše Jugoslavije. Jedan od najvoljenijih glumaca, dramski prvak, nekadašnji upravnik i dobri duh nacionalnog teatra u Beogradu - Ljubivoje Tadić je gost Novog dana.

Nedeljna izdanja dnevne štampe čitamo sa dramaturgom Željkom Hubačem.

Rodio se u Banjaluci, školovao u Vircburgu, živi i radi u Nemačkoj. I posle 16 godina, ponovo nastupa u Beogradu. Sa svojim džez sastavom „AXIOM“, nastupiće u nedelju i ponedeljak u beogradskom „BAM“ klubu. Bubnjar Dejan Terzić je naš gost.

Šezdeset prvi Dragačevski sabor trubača počeo je u Guči. Ugostitelji već uveliko služe pečenje i svadbarski kupus, svi smeštajni kapaciteti rezervisani su još pre nekoliko meseci. U kakvoj atmosferi protiče ovogodišnji festival, proverava naš reporter.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare