Lokalni front transparentima poručio Vučiću: Nisi dobrodošao

Vesti 26. mar 202312:11 104 komentara
Lokalni front

Lokalni front iz Kraljeva saopštio je da na svim kraljevačkim mostovima i po celom gradu od jutros stoje poruke o najavljenoj poseti Aleksandra Vučića Kraljevu u petak.

„Stoji ono što zaista misle građani: ‘AoVde nisi dobrošao’, ‘Plaćaš da te vole’ i ‘Nepokoreni grad'“, istakli su iz Lokalnog fronta, navodi se u saopštenju.

Iz LF kažu da se „sve drugo u zemlji se prodaje, pa i sama zemlja, da bi se ta podrška kupila“.

Lokalni front
Lokalni front
Lokalni front
Lokalni front

„Njegova podrška u Kraljevo stiže kad i on – AVtobusima. Kupljena, ucenjena i nevesela, plaćena našim parama. Jasna nam je i svrha te predstave, ali mi govorimo ono što stvarni ljudi ovog grada misle, ne pristajući da budu publika koja aplaudira. Ovo je naš grad, ostaje nepokoren. I ne, nisi dobrodošao“, saopštili su iz Lokalnog fronta.

Pre desetak dana, kako navodi Lokalni front u saopštenju, pojavile su se „ulaznice“ za Vučićev miting pod nazivom „Srbija sanja i snove ostvaruje“, a koji će se 31. marta održati u Hali sportova u Kraljevu.

„Zanimljivo je da svaka ulaznica ima serijski broj. Kako smo saznali, svaka će se pojedinčano podeliti pod imenom i prezimenom, a na ulazu u Halu će morati da se pokaže, i onda evidentira serijski broj“, navodi se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare