Lutovac: Nema većeg motivacionog govora za izlazak na ulice od izjava Vučića

Vesti 13. maj 202315:15 36 komentara
N1

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je da nije vreme za velike govore, već za velika dela, i da nema većeg motivacionog govora od izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je kad god se obrati javnosti više desetina hiljada ljudi spremno da izađe na ulice.

Lutovac je na izbornoj skupštini Gradskog odbora Demokratske stranke rekao da je zadatak te partije da artikuliše opšte nezadovoljstvo.

Ovde se ne radi samo o politici, već i o životu, golom opstanku. Politikom se borimo zbog građana, a ne zbog nas samih, i dužni smo Beograđanima da budemo bedem koji štiti dobro i brani nas od lošeg, izjavio je Lutovac.

Šef odborničke grupe Moramo Dobrica Veselinović, koji je Skupštini prisustvovao kao prijatelja te partije, rekao je da mu je drago što je Demokratska stranka opstala u teškim vremenima i da je počela period obnove, pročišćenja i inovacija.

Uvek sam bio vaš kritičar i ukazaću na ono što kadrovski nije dobro, jer mislim da tome prijatelji treba da služe, poručio je Veselinović.

Odbornik Demokratske stranke Filip Tatalović naveo je načela Deklaracije o odgovornom upravljanju gradom, koja je potom jednoglasno usvojena.

Deklaracija se bavi ekologijom u Beogradu, gužvama u saobraćaju, uslugama javne uprave, ravnomernim razvojem i urbanim identitetom grada.

Nakon Skupštine je usledilo glasanje za predsednika Gradskog odbora, za koga postoji jedan kandidat – Branimir Kuzmanović.

Za 30 članova Gradskog odbora je nominovan 41 kandidat.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare