Majka Danke Ilić za Nova.rs: Policiji svaka čast, odgovorićemo na sve gluposti kad se sve završi

Vesti 02. apr 202412:52 59 komentara
Pronađi me

Ivana Ilić, majka nestale devojčice Danke Ilić za kojom se traga već osmi dan, za portal Nova.rs kaže da je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dete, ali da zbog toka istrage ne sme da ga komentariše. Poručila je i da će ona i suprug, kad se sve završi, odgovoriti na sve "nebuloze" koje su o njima objavljivane.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dete što pre vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

„Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga“, navodi Ilić u razgovoru za portal Nova.rs.

Prokomentarisala je i pisanja pojedinih tabloida da je veštačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

„Telefon je bio na veštačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti“, kaže Ivana za Nova.rs.

Navode tabloida da je Dankina majka na internetu pretraživala granični prelaz sa Rumunijom, za N1 su demantovali i u MUP-u Srbije.

„Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete“

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dete, Ilić kaže da jeste.

„Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete“, navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da veruje.

„Ne želim na drugu opciju ni da pomislim“, zaključuje Ivana.

Danka Ilić, stara nepune dve godine, nestala je prošle nedelje u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dve, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno. U trenutku kada je otišla da sipa vodu dečaku, devojčica je nestala.

Sve informacije o toku potrage za Dankom Ilić možete pročitati u našem BLOGU UŽIVO.

POVEZANI VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare